Akcija

Mean Dreams (2016)

Bunt, prve ljubavi, snovi o budućnosti, i roditelji bez razumijevanja (kao i konstantne svađe sa istima)…sve to su obilježja tinejdžerskog razdoblja gotovo svakoga od nas. Ali kada tome još pridodate zabačeno mjesto u ruralnom dijelu Amerike, ubojstvo, drogu, brdo novaca i korumpirane policajce, dobit ćete nezavisnu Kanadsku triler dramu Mean Dreams redatelja Nathana Morlandoa, priču o očajničkom preživljavanju, odrastanju i prvoj ljubavi.
Naime, Mean Dreams je priča o 15-godišnjem dječaku Jonasu koji ukrade torbu prepuno novca od prodaje droge, te odluči pobjeći zajedno sa Casey, djevojkom u koju se zaljubio. Ali kada njezin otac, korumpirani policajac Wayne kome je Jonas i ukrao torbu, sazna za to, krene za njima odlučan za vrati torbu i kćerku, te zataška sve tragove.
U ulozi Wayne se našao uvijek rado gledani Bill Paxton (kućni glumac Jamesa Camerona, i pored Henriksena, jedini glumac koji je “poginu” od strane Aliena, Predatora i Terminatora), dok ostatak glumačke ekipe redom čine Josh WigginsSophie NélisseColm FeoreRyan BlakelyTara Nicodemo, te Vickie Papavs. Mean Dream je premijero prikazan u svibnju ove godine na Cannes Film Festivalu, a zatim se našao i na programu Deauville Film Festivala, te Toronto International Film Festivala, gdje su ga uglavnom popratile izvrsne kritike. Službena kanadska premijera ovoga filma bi se trebala održati do kraja 2016., iako datum iste još nije poznat. No, poznato je da će se film otvoriti u Francuskoj 04. siječnja 2017.

mean-dreams-poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Thriller about a fifteen-year-old boy Jonas who steals a bag of drug money and runs away with the girl Casey he loves while her corrupt cop father hunts them down. This coming-of-age fable brings together the desperation of life on the run and the beauty and wonder of first love.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8-jpg

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.