CGI

The Windmill aka The Windmill Massacre (2016)

Bliži nam se listopad, a samim time i mnogima omiljeni “blagdan” u godini, Halloween. A to pored Halloween partija i maskiranja u raznorazne monstere i spodobe znači samo jedno – maratonsko gledanje hororaca! Mnogi će za tu priliku posegnuti da starim dobro provjerenim naslovima, te će po tko zna koji ptu pogledati Carpenterov Halloween, Cravenov A Nightmare on Elm Street, ili pak Friday the 13th. Drugi će pak izabrati nešto od recentne horor ponude, pa će im možda pod ruke doći i Nizozemski slasher horor triler The Windmill Massacre redatelja Nicka Jongeriusa.
The Windmill Massacre (poznat još i pod kraćim naslovom The Windmill) donosi priču o Jennifer, djevojci iz Australije koja u bijegu od svoje prošlosti završi u Amsterdamu.  U očajničkom pokušaju da ostanu korak ispred nadležnih tijela koja ju gone, ona se pridružuje skupini turista  koji kreću na obilazak poznatih Nizozemskih vjetrenjača. Kad se njihov autobus pokvari usred nedođije, ona i ostali turisti su prisiljeni potražiti sklonište u napuštenoj kućici koja se nalazi pored zlokobne vjetrenjače. Kada članovi grupe počnu misteriozno nestajati, Jennifer saznaje da svi oni imaju nešto zajedničko – zajedničku tajnu koja ih je izgleda sve osudila na propast.
Iako je riječ od Nizozemskom filmu, The Windmill Massacre je snimljen na engleskom jeziku. U glavnim ulogama su Noah TaylorPatrick BaladiCharlotte BeaumontBen BattTanroh IshidaFiona Hampton, te još mnogi drugi. The Windmill Massacre je do sada bio prikazan na nekoliko festivala (FrightFest, Sitges Film Festival itd.), a službena Nizozemska premijera će se održati 24. rujna 2016. U Velikoj Britaniji filma izlazi direktno na DVD-u 03. listopada, dok će na američke VOD platforme  film stići 25. listopada. Svega par dana kasnije, 28. listopada, krenuti će i u limitiranu Američku kino distribuciju.

the-windmill-poster the-windmill-poster2 the-windmill-poster3 the-windmill-poster3b the-windmill-poster4

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Jennifer is an Australian girl on the run from her past who washes up in Amsterdam. In a desperate attempt to stay one step ahead of the authorities, she joins a coach-load of tourists embarking on a tour of Holland’s world famous windmills. When the bus breaks down in the middle of nowhere, she and the other tourists are forced to seek shelter in a disused shed beside a sinister windmill where, legend has it, a Devil-worshiping miller once ground the bones of locals instead of grain. As members of the group start to disappear, Jennifer learns that they all have something in common – a shared secret that seems to mark them all for doom.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.