Gangsteri

Swedish Dicks (2016) – TV Serija

Ovog sad već prošlog ljeta smo u kinima imali prilike pogledati iznimno zabavnu te uvelike hvaljenu akcijsku krimi komediju The Nice Guys redatelja i scenarista Shanea Blacka; film o dva privatna detektiva iz L.A. koji krenu istraživati misterioznu smrt porno zvijezde, zbog čega se nađu u nekoliko zabavnih ali i opasnih situacija. Na žalost, film baš i nije bio isplativ financijski pa teško da ćemo gledati nastavak. No, ako ste jedan od mnogih koji su uživali u tom uratku, i rado bi ste gledali nastavak, ili barem nešto jako, jako slično, predstavljam Vam TV seriju “Swedish Dicks” autora, producenta, te jednog od scenarista i redatelja, Petera Settmana.
Radi se o TV seriji od 10 epizoda, svaka u trajanju od 30-ak minuta, gdje pratimo dvoje nelicenciranih Švedskih privatnih istražitelja koji pokušavaju preživjeti u L.A.-u rješavajući raznorazne, ponekad i bizarne slučajeve. Serija je nastavala u ko-produkciji SAD-a i Švedske, a osim Settmana, na njoj su još radili Jon Holmberg (režirao je 6 epizoda), te Andrew Lowery (scenarist nekoliko epizoda).
U glavnim ulogama su Peter Stormare koji igra Ingmara (referenca na poznatog Švedskog redatelja  Ingmara Bergmana) i Johan Glans koji igra Axela. Osim njih, tu su još Vivian BangFelisha Cooper, i Henrik Rutgersson. A u nekoliko epizoda se pojavljuju također Traci Lords te Keanu Reeves!
TV serija Swedish Dicks je premijerno prikazana u Švedskoj 07. srpnja 2016, te je do sada već prikazano 6 epizoda koje se već mogu pronaći i na takozvanim “alternativnim izvorima”.

swedish-dicks-poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TEASER

 

TEASER2

 

RADNJA

Two unlicensed Swedish private investigators try to make a living in Los Angeles.

SLIKE

12 11 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.