Akcija

The Hollow Point (2016)

Ako je vjerovati hvaljenom filmu Sicario, borba protiv narko kartela je iznimno zajebana i opasna, a često i uzaludna, te može rezultirati smrću onih koji im se suprotstave, ili još gore, (i) smrću njihovih obitelji. Droga je unosan biznis, to znaju već i ptice na grani, i stati na put toj unosnoj zaradi baš i nije pametno. A upravo to će učinit likovi nezavisnog krimi trilera The Hollow Point redatelja Gonzaloa Lópeza-Gallegoa.
Naime, The Hollow Point je priča o mladom šerifu koji stigne u maleni gradić na granici SAD-a i Meksika, kako bi istražio jedan slučaj koji je usko vezan uz narko kartel. No, istraga krene u posve krivom smjeru, te cijeli slučaj rezultira nasiljem i smrću.
Redatelj Gallego je okupio poprilično zanimljivu glumačku ekipu koju redom čine Patrick WilsonIan McShaneJohn Leguizamo, te Jim Belushi. A tu su još i Lynn CollinsMichael FlynnHeather BeersNathan StevensDavid Fernandez Jr., te mnogi, mnogi drugi. The Hollow Point je do sada bio prikazan na nekoliko filmskih festivala (Bilbao Fantasy Film Festival, Edinburgh International Film Festival i East End Film Festival) gdje su ga popratile uglavnom jako dobre kritike. Američka kino i VOD distribucija počinje 16. prosinca 2016.

the-hollow-point-poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A new sheriff of a small town along the U.S. & Mexico border investigates a drug cartel deal that went horribly wrong.

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.