Avanturistički film

Mine (2016)

Iako sam ga do sada već gledao u 3-4 filma, i znam o kome se radi kada ga netko spomene u razgovoru, još uvijek mi je problem zapamtiti njegovo ime, Armie Hammer. Možda je to zato jer mu je ime pomalo neobično za Hollywoodsku zvijezdu…ne znam. Negdje sam načuo priču kako su njegovi roditelji toliko bogati da bi Hammer teoretski mogao nastupati u kojem god filmu poželi, no taj mladić koji se “probio” prije 6 godina dvostrukom ulogom u Fincherovom filmu The Social Network, polako ali sigurno gradi svoju karijeru, i reda ulogu za ulogom, kako u poznatim blockbusterima (The Lone RangerThe Man from U.N.C.L.E.), tako i u ovim manjim (nezavisnim) projektima (Nocturnal AnimalsThe Birth of a Nation). A jedan od tih manjih projekata je i ratna triler drama Mine redateljsko-scenarističkog dvojica Fabia Guaglionea i Fabia Resinaroa, nastala u ko-produkciji SAD-a, Italije i Španjolske.
Mine nam donosi priču o dvoje vojnika, Mikeu i Tommyu koji se nakon neuspjelog atentata, bježeći od neprijatelja, nađu u ogromnoj pustinji, prepušteni sami sebi. Da situacija bude još i gora, naiđu na neobilježeno minsko polje. Jedan od njih pogine na licu mjesta, dok drugi ostane nepomično stajati na mini. Izložen jakom suncu i olujnom nevremenu, Mike mora preživjeti opasnosti koje vrebaju u pustinji, te suočiti se sa fizičkim i psihičkim izazovima ne bi li možda preživio.
Osim Hammera u filmu još igraju Annabelle WallisTom CullenJuliet AubreyGeoff Bell, te Clint Dyer. Talijanska premijera filma Mine će se održati 06. listopada 2016., a datum američke (VOD) premijere za sada još nije poznat.

mine-poster1 mine-poster2 mine-poster3

IMDB

TEASER1

 

TEASER2

 

TRAILER

 

RADNJA

After a failed assassination attempt, a solider finds himself stranded in the desert. Exposed to the elements, he must survive the dangers of the desert and battle the psychological and physical toll of the treacherous conditions.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 9

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.