CGI

Seuls aka Alone (2017)

Sjećate li se one priče iz Osnovne Škole, Pale sam na Svijetu? Mislim da je to bila jedna od rijetkih lektira koju sam uistinu i pročitao. Za one koji su možda zaboravili o čemu se tu točno radilo, iako se to da i više nego očito iščitati iz naslova, bila je to priča o dječaku koji se jednoga jutra budi i shvati da je posve sam na Svijetu, te krene uzimati sve što mu se sviđa (od slatkiša do igračaka), jer nema nikoga tko bi mu to zabranio. No, Kada Pale shvati da je usamljen i da se zapravo nema sa kime igrati, poželi da nije baš posve sam na Svijetu.
Gotovo jednakom tematikom, ali na posve drugačiji način, pozabaviti će se i Francuski misteriozni SF triler Seuls redatelja i ko-scenarista Davida Moreaua, koji je nastao prema istoimenom stripu Guillaumea Moulina.
Seuls (u prijevodu Alone) donosi priču o petero klinaca koji se probude jednoga jutra i shvate da su svi ostali nestali, te da su oni jedini na Svijetu! Ili barem tako (po)misle…
U glavnim ulogama su Thomas DoretStéphane BakSofia LesaffreJean-Stan Du PacPaul Scarfoglio, te Kim Lockhart. Francuska premijera filma Seuls će se održati 08. veljače 2017.

seuls-poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Five kids wake up in a world where everybody has disappeared.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.