Akcija

Sky On Fire (2016)

Uz infarkt i moždani udar, rak je vjerojatno najsmrtonosnija bolest na Svijetu! Tako je samo u 2016., koja još nije ni gotova, samo u Americi, dijagnosticirano oko milijun i 600 tisuća (i nešto sitno) slučajeva raka kod ljudi! A zabilježeno je čak i 595 tisuća smrtnih slučajeva! Svjetske brojke su još znatno veće. Stoga je pronalaženje lijeka za ovu zloćudnu bolest jedan od najvažnijih zadataka današnjih znanstvenika. Neki koraci u pronalaženju istoga su već navodno napravljeni, ali sve je to još daleko od konačnih rezultata.
Doduše, tko zna, možda je lijek već i pronađen, ali Svjetske vlasti ga naprosto ne žele dati u javnost i nekih njima znanih razloga. Bilo kako bilo, Kineski akcijski triler Sky On Fire u režiji legedarnog redatelja Ringo Lama, se je pozabavio tom temom.
Naime, Sky on Fire nam donosi priču o agentu čiji zadatak je zaštiti istraživanje koje je nakon mnogobrojnih godina rezultiralo pronalaskom lijeka za rak. Ali prije nego što matična stanica bude mogla spasiti svijet te izliječiti milijune ljudi, postati će razlog pohlepe kod pojedinaca i bitke za prevlast.
Ovo je drugi Lamov film nakon gotovo 12-godišnje pauze koju je prekinuo prošle godine filmom Wild City. U glavnim ulogama su Daniel Wu, Simon YamLeon Lai , Ruoyun Zhang, Jingchu Zhang, Amber Kuo, Ka Tung Lam, i Hsiao-chuan Chang. Kineska kino premijera filma Sky On Fire će se održati 25. studenog 2016.

sky-on-fire-poster sky-on-fire-poster2

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

A new cancer cure has emerged after years of research. But before this new stem cell can save the world, it provokes a fatal battle of justice, greed and love…

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.