Akcija

Underverden aka Darkland (2017)

Kada je riječ o super-junacima, meni najdraži je Punisher! I to ponajprije iz razloga jer on nije super-junak, već običan snažan čovjek, naoružan do zuba, i spreman da se uhvati u koštac sa raznoraznim kriminalcima kako god zna i umije. O Punisheru su do sada snimljena tri filma, ali njegova priča o gubitku voljenih i lovu na one koji su to skrivili, je tako jednostavna i univerzalna, pa možemo s lakoćom reći da je o “Punisheru” snimljeno na desetke i desetke filmova. A jedan takav nam dolazi iz Danske! Riječ je o akcijskoj triler drami Underverden redatelja i ko-scenarista Fenara Ahmada.
Underverden nam donosi priču o uspješnom liječniku Zaidu čiji mlađi brat pogine kada se nađe usred obračuna dviju bandi. Shrvan tim gubitkom, i prepun bijesa, Zaid odluči zamijeniti svoj privilegirani miran život te postane maskirani osvetnik kako bi osvetio smrt svoga brata.
U ulozi “Danskog Punishera” se našao Dar Salim, a ostatak glumačke ekipe čine Roland MøllerStine Fischer ChristensenDulfi Al-JabouriJakob Ulrik LohmannAli SivandiB. BrancoAnis Alobaidi, te Joen HøjerslevUnderverden se u danskim kinima otvara 19. siječnja 2017., a tijekom te godine će zasigurno biti dostupan i u ostatku svijeta.

underverden-poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

TRAILER2

 

RADNJA

A successful doctor loses his kid brother in a gang related assault and gives up his privileged life to become a masked avenger that can revenge his brother’s death.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.