Akcija

Justice (2016)

Pisao sam svojevremeno o tome kako je western mrtav, da bi onda unazad godinu, godinu i pol, pisao o tome kako western “ponovno jaše” punim plućima. A u prilog toj izjavi (i novo nastaloj situaciji) zasigurno idu i mnogobrojni novi western naslovi koji se pojavljuju iz dana u dan. Jedan od tih novih (nadolazećih) western naslova je i nezavisni western triler Justice redatelja i Richarda Gabaia.
Radnja filma Justice je smještena u 1868. godinu, tri godine nakon završetka Građanskog rata. Stari napušteni rudnik u blizini jednog malog gradića je postao vojno uporište korumpiranog gradonačelnika i skupine krvožednih odmetnika koji ga služe. Kada Američki Maršal, James McCord, dođe u grad kako bi posjetio brata, ubrzo saznaje da je njegov brat ubijen. McCord stoga odluči pronaći odgovorne za bratovu smrt, a potraga za ubojicom će se pretvoriti u borbu na život ili smrt i mnogo veći cilj.
U glavnim ulogama su Jackson RathboneJamie-Lynn SiglerEllen HollmanRobert CarradineNathan ParsonsLesley-Anne DownQuinton Aaron, te Eric Martinez. Dok se u ulozi korumpiranog gradonačelnika, i samim time glavnog negativca našao Stephen Lang. Na žalost još nije poznato kada će Justice imati svoju premijeru, ali za očekivati je da će to biti u prvoj polovici 2017., i to vrlo vjerojatno na VOD platformama.

justice-movie-poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

It’s 1868 and the war has been over for three years. An old abandoned mine is now being transformed into a military stronghold by a corrupt Mayor and band of blood thirsty outlaws whom are a part of a larger web hell-bent on a re-surge of the civil war. When a US Marshal, James McCord comes to town only to find out that his brother has been murdered, his search for the killer takes him on life or death struggle for a much greater cause.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.