CGI

The Unseen (2016)

Biti nevidljiv jedna je od mojih najdražih maštarija iz djetinjstva! No, Paul Verhoeven nam je u svom filmu Hollow Man iz 2000. dao do znanja da bi nevidljivost, kada bi bila moguća, mogla sa sobom mogla donijeti i neke neželjene nuspojave. A ništa manje probleme sa nevidljivošću neće imati ni glavni junak nezavisnog Kanadskog misterioznog horor trilera The Unseen redatelja i scenarista Geoffa Redknapa koji se tom (fantastičnom) temom odlučio pozabaviti na specifičan način.
The Unseen je priča o Bobu Langmoreu, čovjeku koji je prije nekoliko godina misteriozno napustio svoju obitelj i povukao se u maleni izolirani gradić na sjeveru. Ali Bob se sada vraća natrag svojoj obitelji kako bi se još jednom, po posljednji puta pokušao  ponovno povezati sa svojom problematičnom kćerkom. No kada ona netragom nestane, Bob će riskirati sve kako bi je pronašao, uključujući i to da drugima razotkrije činjenicu da on postaje nevidljiv.
U glavnim ulogama su Aden YoungCamille SullivanJulia Sarah StoneBen CottonMax ChadburnAlison ArayaMaxwell HaynesKurt Ostlund, te još mnogi drugi. The Unseen je premijerno prikazan u srpnju 2016. na Fantasia International Film Festivalu, a nakon toga se našao na programu još mnogobrojnih drugih filmskih festivala (Calgary Film Festival, Vancouver International Film Festival, Grimm Up North Film Festiva, Screamfest Horror Film Festival, itd.). Kritike su uglavnom pozitive, a jeli to opravdano moći ćemo se uvjeriti u prvoj polovici 2017. ada bi film trebao krenuti u redovnu VOD distribuciju.

the-unseen-poster the-unseen-poster2

IMDB

TRAILER (Video by Dread Central)

 

RADNJA

A man, who years earlier mysteriously abandoned his family and isolated himself in a small northern town, returns for one last chance to reconnect with his troubled daughter. When she goes missing, he risks everything to find her, including exposing the fact that he is becoming invisible.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.