Aliens

Sum1 (2016)

“Made in Germany” je obično sinonim za kvalitetu, postojanost i pouzdanost. I uistinu, nije nikakva novost da je Njemačka auto-industrija među vodećima u svijetu, te da su pojedini Njemački proizvodi (od mašina i alata do Nutelle i Rauch sokova) među najkvalitetnijima (naravno, pod uvjetom da ih i kupite u Njemačkoj ,a ne u Hrvatskoj). No, jeli tako i sa Njemačkim filmovima? Iskreno, pojma nemam jer sam pogledao premalo Njemačkih filmova, no možda nam odgovor na to pitanje da Njemački SF triler Sum1 redatelja i scenarista Christiana Pasquarielloa.
Sum1 je radnjom smješten u daleku budućnost, u mračnu i napuštenu šumu. NONESUCH, izvanzemaljska bića, natjerala su čovječanstvo da se sakrije u ogromnom sustavu podzemnih bunkera. Vojnik Sum1 je poslana na površinu kako bi odradio 100 dana smjene u stražarnici. Izolacija i paranoja počnu polako izjesti um mladog vojnika. Ako preživi svoj zadatak, pokušati će saznati da li je netko manipulirao njime i tako ga gurnuo u ludilo. Ili se NONESUCH-i uistinu kriju u mraku šume i čekaju da napadnu u bilo kojem trenutku?
Sum1 je snimljen da budžetom od svega milijuna $, i snimljen je na Engleskom jeziku. U glavnim ulogama su samo Iwan Rheon i André Hennicke. Njemačka premijera ovoga filma je navodno bila zakazana za rujan 2016., ali je očito odgođena, te za sada još nije poznato kada će Sum1 biti premijerno prikazan. O tome ćemo vas obavijestiti naknadno.

sum1-poster sum1-poster1 sum1-poster2 sum1-poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A dark and desolate forest. Somewhere. Sometime. The NONESUCH – eerie, overpowering alien creatures – have forced humanity into hiding in a vast system of underground bunkers. The soldier SUM1 is sent to the surface for one of the 100-day shifts in a watchtower. Isolation and paranoia begin to eat away the young soldier’s mind. If he is to make it out alive, he must find out weather he is manipulated and pushed into madness. Or are the NONESUCH truly hiding in the dark forest, waiting to strike any moment?

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.