Akcija

Pandora (2016)

Atomska bomba koja je bačena na Hirošimu i Nagasaki davne 1945. godine prošlog stoljeća, još se i dan-danas smatra jednom od najvećih i najstrašnijih katastrofa u povijesti čovječanstva! A posljedice toga se osjećaju i punih 70-ak godina nakon tog nemilog događaja. Pa ipak, nuklearno naoružanje je još uvijek aktualna tema, a nuklearne termoelektrane su neizbježni izvor energije za čovječanstvo. S toga ne bi bilo nikakvo iznenađenje da jednoga dana ponovno dođe do nuklearne katastrofe. A upravo je moguća nuklearna katastrofa tema Korejskog filma katastrofe Pandora redatelja Jeong-woo Parka.
Točnije, Pandora nam donosi priču o ljudima koji će učiniti sve u svojoj moći kakao bi spriječili nuklearnu katastrofu kada dođe do iznenadne eksplozije u nuklearnoj termoelektrani. Ukoliko ne uspiju, stradati će svi koje znaju i cijela država.
U glavnim ulogama ovog Korejskog spektakla su Nam-gil KimYoung-Ae KimJung-Hee MoonJin-yeong JeongKyeong-yeong LeeShin-il KangDae-Myung KimSeung-mok YooMyung-min Kim, te mnogi drugi. Korejska premijera ovoga filma će se održati u prosincu 2016.

pandora-poster pandora-poster2

Official site

TEASER1

 

TEASER2

 

TRAILER

 

RADNJA

Jae-Hyeok struggles to save his family and country from a nuclear disaster.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.