Akcija

LaserPope (2016)

U današnje vrijeme svi se tako lako uvrijede na gotovo svaku jebenu sitnicu! Krenuvši od satiričnog sprdanja na račun političkih uvjerenja i stavova pojedinaca, pa sve do religije koja je danas ujedno i jedan od glavnih uzroka mnogobrojnih ratova i terorističkih napada. Muslimani se tako uvrijede ako netko samo krivo spomene Alaha i Kur’an (a pojedinci su zbog toga spremni i dići pola svijeta u zrak), židovi se pak uvrijede ako ih netko samo nazove židovima, a kršćani su iznimno osjetljivi na Boga, Isusa i Bibliju. A upravo bi kršćane mogla uvrijediti Njemačka akcijska SF komedija Laserpope mladog redatelja Lukasa Rinkera.
Naime, Laserpope je priča o mladom i popularnom Papi kojega Katolička Crkva izda te naruči njegovo ubojstvo. Nakon što mladi Papa nekim čudom preživi atentat, uz pomoć (ludog) doktora postane Pontix Maximus, napola Papa, napola mašina! Tj., Cyborg pod imenom Laserpope kojemu je cilj sručiti Božji gnjev na sve grešnike.
E sad, prije nego što se počnete veseliti ili zgražati na ovim projektom, znajte da Laserpop još uvijek ne postoji kao film. Točnije, ovaj brutalni NSFW trailer koji možete pogledati na linku ispod, je zapravo takozvani proof of concept trailer kojim Riniker i njegova ekipa pokušavaju dokazati mogućim investitorom kako bi film u konačnici mogao izgledati. Njihov plan je da Laserpopea pretvore u dugometražni film, a cilj im je da ga premijerno prikažu oko Uskrsa ili Božića 2018. godine. Ne znam za Vas, ali mene kao kršćanina ovaj trailer ne vrijeđa, naprotiv, djeluje poprilično zabavno, te držim fige Rinikeru i njegovoj ekipi da uspiju u svom naumu.

laserpope-poster

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A popular young Pope is betrayed by members of the Catholic Church and left for dead, only to be transformed in Pontix Maximus, a RoboCop-style cyborg called Laserpope, out to deliver God’s wrath upon all sinners.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 10 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 24 24

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.