Akcija

Battle of Memories (2017)

Mozak je bez premca naš najjači, a vrlo vjerojatno pored srca i najvažniji “alat” koji svakodnevno koristimo i za najmanje životne sitnice. To je naše osobno “računalo” koje upravlja gotovo svim našim tjelesnim funkcijama koje su nam od životne važnosti, i koje sprema i čuva više-manje sve informacije koje (na)učimo kroz život i sva naša sjećanja. A upravo sjećanja ono što što nas određuje kao pojedince, i bez njih bi smo bili izgubljeni. No, nekih sjećanja bi smo se možda rado riješili, poput junaka kineskoga misterioznog akcijskog SF trilera Battle of Memories redatelja Lestea Chena.
Battle of Memories nam donosi priču o poznatom romanopisca koji se oporavlja od bolnoga razvoda pa odluči izbrisati gotovo cijelo desetljeće svojih sjećanja. Ali nakon što se ipak predomisli, te pokuša povratit izgubljene uspomene, on se nađe u umu serijskog ubojice.
Budžet filma iznosi oko 22 milijuna $, a u glavnim ulogama su Yihong DuanWei Ning HsuBo HuangJinglei Xu, te Zishan Yang. Kineska premijera filma Battle of Memories će se održati 28. travnja 2017.

battle-of-memories-poster battle-of-memories-poster2 battle-of-memories-poster3

IMDB

TRAILER

RADNJA

Battle of Memories tells the story of a famous novelist who recovers from a painful divorce by having a decade of his memory wiped. But when he has second thoughts and he tries to recover the lost memories, he finds himself in the mind of a serial killer.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.