CGI

Los del túnel (2016)

Filmovi katastrofe su uglavnom smrtno ozbiljni (uz pokoju usputnu pošalicu da se razvije monotonija), te se često svode isključivo na puko preživljavanje glavnih junaka koji pokušavaju izvući živu glavu iz opasne situacije koja je uzrokovana nekom (prirodnom) nepogodom, bilo da je riječ o potresu, cunamiju, erupciji vulkana ili pak ledenom dobu (The Day After Tomorrow I’m looking at you). No redatelj i ko-scenarist Pepón Montero je smrtno ozbiljnu katastrofu preokrenuo na zajebantsku komediju u Španjolskoj komediji Los del túnel.
Los del túnel je naime priča o skupini ljudi koji pokušavaju preživjeti katastrofu koja ih je zadesila kada se na njih srušio tunel. Nakon punih 15 dana zarobljeništva u polu-srušenom u tunelu, konačno bivaju spašene i čini se da je spomenuta tragedija stvar prošlosti. Stoga, puni dobrih namjera, u želji da slave (svoj) život, oni se odluče susretati svakog petka. Ali ovi šaroliki likovi morati nastaviti sa svojim životima, a taj zadatak se neće pokazati baš tako lakim kao što su mislili.
Glumačku ekipu redom čine Carles ArquimbauNeus AsensiManel BarcelóÀlex BatlloriEmma CaballeroRaúl CimasNatalia de MolinaTeresa GimperaJesús Guzmán, te još mnogi, mnogi drugi. Los del túnel je premijerno prikazan 22. listopada 2016. na Abycine Film Festivalu, a 21 studenog se održala Madridska premijera. Službena Španjolska kino premijera je zakazana za 20. siječnja 2017.

los-del-tunel-poster2 los-del-tunel-poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A group of people survive a catastrophe, but … now what? Fifteen days after being trapped in a tunnel, finally they are rescued and tragedy seems to be in the past. So, full of good intentions, they will celebrate being alive by meeting every Friday. But these colorful characters have to move on with their lives, a task that will not be as easy as they thought.

SLIKE

1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.