Argentina

Operación México aka Operation Mexico (2016)

Život se često svodi na niz odluka koje određuju njegov daljnji tijek. Te odluke su više-manje uvijek jednostavne i često nisu od prevelike važnosti za našu sudbinu. No, ponekad naiđemo na neku tešku odluku, odluku koja u potpunosti izmjeni i preokrene naš život, bilo na bolje ili na gore. Jednu takvu tešku odluku će morati donijeti i junak triler drame Operación México, un pacto de amor nastale u ko-produkciji Argentine i Kube, redatelja i scenarista Leonarda Bechinia.
Operation Mexico je navodno baziran na istinitim događajima, a radnjom je smješten u Argentinu, u ljeto 1978. godine, gdje članove pobunjeničke organizacije, Edgara Tulioa Valenzuela i Rachel Black, trudnicu sa mladim dijetom, otmu oružane snage te ih prebace u predgrađe Rosario pokrajine Santa Fe. Viši časnik argentinske vojske Tuliou da prijedlog, a kako bi ga ispunio, on će morati izdati ideale kojima je posvetio svoj život! Ali ako odbije, izgubiti svoju ženu i djecu. Maria i Tulio se vole bezuvjetno, te odluče napraviti pakt, a između izdaje i užasa, rodit će se ljubavna priča koja će trajati vječno.
U glavnim ulogama su između ostaloga Luciano CáceresLudovico Di Santo i Ximena Fassi, kao i još mnogi, mnogi drugi. Operation Mexico je premijerno prikazan u Španjolskoj 20. studenog 2015. u sklopu Gijon Festivala Internacional de Cine, dok se službena Argentinska premijera održala 17. studenog 2016.

operacion-mexico-poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Argentina, summer of 1978. The members of an insurgent organization, Edgar Tulio Valenzuela (Tucho) and Rachel Black (Maria), a pregnant woman with their young child, are kidnapped by the Armed Forces and transferred to the suburbs of Rosario, province of Santa Fe . A senior officer of the argentine Army makes Tucho a proposal , that in order to fulfill it , he ´ll betray the ideals to which he has devoted his life and if he rejects, he ´ll lose his wife and children. They love each other beyond all reason and circumstance. Maria and Tucho make a pact, and in between betrayal and horror, a love story that will last forever is born.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.