Akcija

Legend of The Broken Sword Hero (2017)

Povijest voli (narodne) heroje, a gotovo svaka država na svijetu ima nekog svog heroja koji je obilježio povijest te države. U Hrvatskoj povijesti su to primjerice Ban Josip Jelačić, ili Eugen Kvaternik, kao i mnogi, mnogi drugi. U Škotskoj povijesti je to William Wallace, u Američkoj Davy Crockett, u Francuskoj Ivana Orleanska, a u Tajlandskoj povijesti to je zasigurno Thong Dee. Kako ni on ne bi bio drugačiji od većine prethodno spomenutih, o njemu je (također) snimljen film, Tajlandski povijesni borilački spektakl Legend of The Broken Sword Hero redatelja Bina Bunluerita.
Legend of The Broken Sword Hero nam daklem donosi priču o životu i pustolovinama Phraya Pichaia, legendarnog borca i poznavatelja borilačke vještine Muay Thai, te vještog mačevaoca koji je živio za vrijeme kraljevine Kralja Ayutthaya. Bio je Komandant tijekom 1700-e, te je odigrao ključnu ulogu u krvavoj bitci protiv Burme, kada je izvojevao pobjedu sa jednim čitavim i jednim slomljenim mačem.
Tog legendarnog ratnika će odigrati Buakaw Banchamek, inače četverostruki šampion K-1 turnira. Do sada smo ga imali prilike gledati u filmu Yamada: The Samurai of Ayothaya, gdje je odigrao jednu manju ulogu, a ovo mu je prva glavna uloga u karijeri. Ostatak glumačke ekipe za sada nije poznat, ali poznato je da će se Tajlandska premijera ovoga filma održati 09. veljače 2017.

legend-of-the-broken-sword-hero-poster legend-of-the-broken-sword-hero-poster2 legend-of-the-broken-sword-hero-poster3 legend-of-the-broken-sword-hero-poster4

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Story follows the adventures of Phraya Pichai, a legendary fighter with unparalleled skills of Muay Thai and sword fighting skills who lived at the time of the Kingdom of Ayutthaya. He was a a commander-in-chief in the 1700s, Phraya Pichai played a vital role during the war with Burma to regain freedom for the people of Ayutthaya. In one fateful battle, he slipped and used one of his two-handed swords to balance himself. The sword was then broken, but he continued to fight with one and a half swords.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.