Akcija

Smetto quando voglio: Reloaded aka I Can Quit Whenever I Want 2 (2017)

Droga je loša…droga je zlo, itd…rečenice koje smo čuli bezbroj puta. Ali dobro, nije da u tome nema istine, jer ima, i droga je mnogima upropastila ili čak oduzela živote. Pa ipak, unatoč toj spoznaju, velika većina nas je u životu probala barem travu, koja je u nekim državama čak i legalna. A legalne droge su također tematika Talijanske komedije Smetto quando voglio: Reloaded redatelja i ko-scenarista Sydneya Sibilia.
Smetto quando voglio: Reloaded je nastavak hit filma Smetto quando voglio iz 2014. (kojega je također režirao Sibilia), a donosi nam priču o Peteru Zinniu i njegovoj bandi znanstvenika koji su u prethodnom filmu radili zajedno na stvaranju legalne droge, zbog čega su na kraju završili iza rešetaka. Ali policija ovoga puta treba njihovu pomoć, pa inspektorica Paola Coletti zatraži od Zinnia da okupi svoj tim i da im pomogne da zaustave širenje opasne pametne droge. Zinnia i njegov tim će djelovati iz sjene kako bi očistili svoje dosje.
Kao što sam već spomenuo ranije, original Smetto quando voglio je bio veliki hit u italiji te je zaradio duplo od uloženoga, a popratile su ga i dosta dobre kritike i komentari. To je rezultiralo en samo sa jednim nastavkom (kojega Vam upravo predstavljam), nego sa dva! Pa bi tako do kraja 2017.trebao izaći i treći film, Smetto quando voglio: Revolution. Ali o tom naslovu više kada budemo imali i više informacija.
Glavne uloge u Reloadedu igraju Edoardo LeoGreta ScaranoValeria SolarinoMarco BoniniLuigi Lo CascioPietro SermontiGiampaolo Morelli, te još mnogi drugi. Talijanska premijera ovoga filma će se održati 02. veljače 2017.

i-can-quit-whenever-i-want-2-poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

The band of researchers is back! Its like they never left. Peter Zinni and his colleagues had worked on the creation of an extraordinary legal drug, and they end up behind the bars because of that. Now the law need them. The inspector Paolo Coletti ask the detainee Zinni to put togheter his band, creating a task force that will come into action and stop the spread of smart drugs. They will operating in the shadows to achieve a clean record.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.