Specijal

Sretna Vam Nova 2017 Godina!!!

Kučka je napokon mrtva!! Govorim naravno o omraženoj 2016. godini…godini za koju mnogi kažu da je bila jedna od najgorih u posljednjih nekoliko godina. Uistinu, u 2016. se dogodio cijeli niz nemilih događaja…od terorističkih napad u Parizu, Njemačkoj i Briselu, do pucnjave u Orlandu i Dallasu! A reći će neki, i izbor Donalda Trumpa za Američkog Predsjednika spada u tu kategoriju. Također, u 2016. su nas napustile mnoge poznate osobe koje su na ovaj ili onaj način obilježile naše djetinjstvo i naše odrastanje! David BowiePrinceMuhammad AliGene WilderAlan RickmanGeorge MichaelCarrie FisherBata ŽivojinovićMichael Cimino, kao i prerano preminuli Anton Yelchin, samo su neki od njih.
No je li sto zbilja razlog da 2016. proglasimo jednom od najgorih godina ikada!? Ili da ju proglasimo prokletom!? Pa…u biti…baš i ne. U ljudskoj povijesti je bilo i znatno gorih godina…godina koje su odnijele na milijune ljudskih života, što zbog bolesti, što zbog ratova. A što se poznatih tiče, i njihove velike smrtnosti u 2016., ako netko misli da će situacija po tom pitanju biti išta bolja u 2017. ili 2018., onda se grdno vara. Na žalost, 2016. je gorki ali realni pokazatelj onoga što mnogi od nas ne žele priznati. A to je jednostavna činjenica da svi skupa starimo! Svi mi koji su odrastali u 70-ima i 80-ima, pa čak i 90-ima, danas smo u svojim srednjim 30-ima, odnosno ranim 40-ima. Što će reći da su svi oni poznati ljudi, glumci, pjevači i umjetnici, koji su uveseljavali i ispunjavali naše živote dok smo bili klinci i tinejdžeri, danas nažalost starci u poznim godinama. A vrijeme na žalost ne čeka nikoga, i nitko, baš nitko ne može izbjeći ono neizbježno – smrt! Stoga, lako je moguće da na kraju ove 2017. opet budemo proklinjali (tekuću) godinu i željeni njezin što skoriji završetak.
No, sad sam malo previše zaglibio u sivilo i depresiju, a tako se ne započinje nova godina! Stoga, vrijeme je da odagnamo sve crne misli, sve nevolje i probleme, i uživamo u životu. U Svoje ime, i ime moje malobrojne ekipe, želim Vam svima skupa Sretnu Novu 2017. Godinu! Svako dobro, mnogo sreće, zdravlja, veselja i naravno novaca (onaj koji kaže da novac ne kupuje sreću nije nikada bio siromašan hehe). Neka nam 2017. svima skupa donese što više lijepih momenata, i što manje onih ružnih!!
Ostanite i dalje uz nas, a mi ćemo Vam predstaviti cijelo brdo novih filmova! I hvala Vam na dosadašnjoj podršci!

Dobro došli u 2017.! Distopijsku godinu filmova Barb WireCherry 2000Fortress i The Running Man! 😀

sretnu-novu-2017-godinu-zele-vam-filmovi-s-ruba

Pozdrav svima!
Ivica Pustički

Kategorije:Specijal

Tagged as: ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.