Avanturistički film

La folle histoire de Max et Léon (2016)

Koliko puta ste se našli u situaciji da Vas je netko zamolio da napravite nešto, a vama se to naprosto nije dalo raditi, barem ne u tom trenutku, pa ste se radije “potrudili” da odgodite, ili još bolje, izbjegnete (ispuniti) tu obvezu? Da, svakome se dogodi(la) takva situacija, a nekima češće nego rjeđe, jer su po prirodi malo lijeni i radije bi se zabavljali nego bavili ozbiljnim stvarima. A upravo takvi su junaci ratne komedije La folle histoire de Max et Léon redatelja Jonathan Barré, nastale u ko-produkciji Francuske i Belgije.
La folle histoire de Max et Léon donosi priču o avanturama Maxa i Leona, dvojice najboljih prijatelja iz djetinjstva! Obojica su pomalo lijeni i obojica se vole zabavljati, i obojica će pokušati na svaki mogući način da se izbjegnu sudjelovanje u Drugom svjetskom ratu.
U glavnim ulogama su David Marsais i  Grégoire Ludig, dok ostatak glumačke ekipe čine Alice VialSaskia de Melo DillaisDominique PinonBernard FarcyCatherine HosmalinJulien PestelNicolas Maury, te još mnogi drugi. La folle histoire de Max et Léon je premijeru imao u kolovozu 2016. na Festivalu du Film Francophone d’Angoulême, dok je u službenu Francusku kino distribuciju krenuo 01. studenog 2016.

Poster

 

IMDB

The adventures of Max and Léon, two pals who’ve been friends from childhood, both are lazy and both love to party, and both will try by all possible means to avoid World War Two.

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.