CGI

Atomica aka Deep Burial aka Half Life (2017)

Koliko god da je opasna i razorna, te može uništiti gotovo cijeli svijet u svega nekoliko sekundi, nuklearna energija pokreće svijet! To je na žalost činjenica, i naša stvarnost. Na sreću, u našoj blizini se nalazi samo jedan nuklearka, tj., Nuklearna elektrana Krško u Sloveniji. Ali i ta je dovoljna da u krugu od nekoliko desetaka kilometara izbriše sve sa lica zemlje ako bi ikada (ne daj Bože) došlo do nekakve veće nesreće. A upravo će se nukearka, i njezini sumnjivi zaposlenici, naći u centru pažnje nezavisnog SF trilera Atomica redatelja Dagena Merrilla.
Atomica je radnjom smješten u blisku budućnost, gdje pratimo Abby Dixon, mladu inspektoricu zaduženu za sigurnost, koja se nakon iznenadnog prekida komunikacija uputu u udaljenu nuklearnu elektranu smještenu usred pustinje, kako bi ponovno popravila kvar. Kada stigne na svoje odredište, niz misterioznih tragova i čudno ponašanje dvojice zaposlenika spomenute elektrane, izazvati će sumnju kod Abby u razum, a možda i identitete dotične dvojice.
Film je do sada promijenio čak dva naslova (ovo je treći), pa je prethodno bio poznat kao Deep Burial i Half Life. U glavnim ulogama su Dominic MonaghanTom Sizemore, i Sarah Habel. A osim njih tu su još Phil AustinTony DoupeHahn ChoJennifer Spriggs, te Sarah-Eve Gazitt. Atomica prvo kreće u limitiranu kino distribuciju 17. ožujka 2017., a zatim nekoliko dana kasnije, 21. ožujka, film će također izaći na VOD platformama.

atomica-poster atomica-poster2


IMDB

In the near future, when communications go offline at a remote nuclear power plant isolated in the desert, a young safety inspector, Abby Dixon, is forced to fly out to bring them back online. Once inside the facility, mysterious clues and strange behaviors cause Abby to have doubts about the sanity, and perhaps identities, of the two employees onsite.

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.