Akcija

The Recall (2017)

Zahvaljujući Hollywoodu i mnogobojnim filmašima, izvanzemaljci su napali našu planetu nebrojeno puta, na ovaj ili onaj način (War of the WorldsThey LiveIndependence Day, The Day the Earth Stood StillThe ThingSignsDark AngelBattle Los AngelesIt Came from Outer Space, Invaders from Mars, itd., itd.). Ali ma koliko god puta da su nas pokušali pokoriti i uništiti, nisu uspjeli (uz pokoju iznimku kap npr. Invasion of the Body Snatchers) . A hoće li im to (napokon) poći za rukom u nezavisnom Kanadskom akcijskom SF hororu The Recall redatelja i ko-scenarista Mauroa Borrellia, ostaje nam tek za vidjeti.
The Recall nam donosi priču o petero prijatelja koji se upute na odmor u udaljenu kućicu pored jezera, očekujući ništa doli dobre zabave. Ali ubrzo saznaju da je Zemlja napadnuta od strane izvanzemaljaca koji masovno otimaju ljude. Sasvim slučajno u pomoć će im priskočiti lokalni lovac, naoružan do zuba i naizgled pripremljen za ovu situaciju.
Ono što je vjerojatno i najzanimljivije u vezi ovog filma, jeste da se u ulozi spomenutog bad ass lovca našao Wesley Snipes! Osim njega u filmu još igraju RJ MitteJedidiah GoodacreNiko PepajVicellous ShannonGraham ShielsElisha Kriis, te još mnogi drugi. Premijera filma The Recall bi se trebala održati u prvoj polovici 2017., ali točan datum za sada još nije poznat.

the-recall_international-poster


IMDB

Official site

Official Facebook Page

When five friends vacation at a remote lake house they expect nothing less than a good time, unaware that planet Earth is under an alien invasion and mass-abduction.

 

 

1 2 3 4 5 6 7 08 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.