Akcija

Commando 2: The Black Money Trail aka Commando 2 (2017)

Ne znam za vas, ali meni je Arnijev Commando jedan od njegovih najdražih i najzabavnijih filmova! Jeste da je campy, cheesy, i blesav na kvadrat, ali je tako fraški zabavan, te definitivno “najšvarcenegerski” film koji je on ikada snimio! Svojedobno, u vrijeme kada je Commando bio veliki kino hit, govorkalo se i o nastavku. Navodno je Steven E. de Souza, idejni začetnik Commanda, čak bio napisao i scenarija, a legenda kaže da je Die Hard originalno zamišljen kao Commando 2. Ali na žalost, do nastavka nije nikada došlo. No, zato će svoj nastavak ove godine dobiti Indijski Commando iz 2013. godine koji je pozornost stekao zahvaljujući glavnoj zvijezdi, Indijcu Vidyut Jamwal, koji je sve borilačke i kaskaderske scene izveo sam, bez žica, kaskadera ili CGI-a. A to isto će čini se raditi i u nastavku Commando 2 kojega je ovaj puta režirao Deven Bhojani.
Nastavak donosi priču o Blaxck Money agentu Vickyu Chaddhau kojega uhite Malezijske vlasti, te ga zajedno sa suprugom strpaju u sigurnu kuću. Indijske vlasi pošalju u Maleziju tim od četvero ljudi kako bi ih oslobodili i vratili kući. Jedan od njih je i Karan, koji će podjednako koristiti i mozak i tijelo kako bi izvršio tu opasnu misiju.
U ulozi spomenutog Karana se ponovno našao (također spomenuti) Vidyut Jamwal, a osim njega tu su još Esha GuptaAdil HussainSuhail NayyarAdah SharmaFreddy Daruwala, te Abhiroy Singh. Indijska premijera filma Commando 2 je zakazana za 03. ožujka 2017.

commando-2-poster1 commando-2-poster commando-2-poster2 commando-2-poster3 commando-2-poster4 commando-2-poster5

IMDB

Official Facebook Page

India’s most wanted Black Money agent Vicky Chaddha gets arrested in Malaysia and is kept in a safe house by the Malaysian authorities along with his wife. A team of four is being sent to Malaysia to bring them to India. Apart from the growth of inter-personal relationships, the mission comprising major action sequences, has quite a few twists & turns on it’s way. How Karan (Vidut Jammwal) uses his brain and brawn to recover all the laundered black money, forms the rest of the story.

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.