Akcija

Wolf Warrior 2 (2017)

Gotovo je nemoguće da neki domaći, Hrvatski film, pobijedi (pa bilo koji) Hollywoodski blockbuster na domaćim kino blagajnama po pitanju gledanosti, pa i zarade. Jedan od glavnih razloga tome je činjenica da domaća publika uglavnom ne voli domaći film, kao i to što domaća kinematografija gotovo da i nema filmova namijenjenih širokim masama (čast iznimkama). No, u drugim (i većim) zemljama to nije tako, pa se često dogodi da se Hollywoodski blocbusteri nađu na drugom mjestu, odmah iza nekog domaćeg uratka. Tako je primjerice 2015. Kineski ratni spektakl Wolf Warrior izborio prvo mjesto na box officeu, te pokorio kino blagajne zaradivši 7x više nego što je koštao! Posve očekivano, ubrzo se počelo raditi na nastavku, Wolf Warrior 2 koji izlazi ove godine. Režiju i scenarij istoga ponovno potpisuje Jing Wu koji ujedno igra i glavnu ulogu.
O radnji Wolf Warriora 2 se za sada ne zna mnogo, osim toga će radnja biti smještena u neku ratom rastrganu Afričku zemlju gdje će svoje snage na suprotnim strana odmjeriti (spomenuti) Wu i Frank Grillo kao glavni negativac koji predvodi tenkovski odred.
Poznato je i to da je Wu za potrebe nastavka odlučio angažirati braću Russo, tj. Joea i Anthonya Russoa, dvojac koji stoji iza hit naslova kao što su Captain America: The Winter Soldier i Captain America: Civil War, te kaskadera Sama Hargravea, kako bi svi zajedno “pomogli” oko akcijskih scena  i podigli ih na jednu novu, višu razinu. Osim Wua i Grilloa, u nastavku još igraju Nan Yu i Celina Jade. Kineska premijera Wolf Warriora 2 je zakazana za 28. srpnja 2017.

wolf-warrior-poster 

 


Story takes place in a war-torn African country where for all-out battle is fought between Wu, and a horde of henchmen riding tanks led by Frank Grillo as the villain.

 

 

 

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.