Akcija

Jagveld (2017)

Death Hunt, First Blood, te djelomično i The Hunted, sve su to redom filmovi u kojima su pojedinci primorani da se negdje u divljini sami-samcati suprotstave najmoćnijem i brojnijem neprijatelju koji ih želi uhvatiti ili ubiti pod svaku cijenu. A ti pojedinci, glavni junaci tih filmova, su sve redom snažni muški likovi. Ali da to ne mora uvijek biti tako pokazati će nam akcijski triler Jagveld redatelja Deona Meyera koji nam stiže iz Južne Afrike.
Jagveld nam donosi priču o Emmi, mladoj i lijepoj učiteljici iz vrtića koja se gnuša nasilja. Školska godina je upravo završila, te se ona uputi svom ocu koji živi na udaljenoj i izoliranoj farmi. S druge strane tu je i Bosman, nasilni i okorjeli kriminalac i diler. Bosman i njegova ekipa prevoze poveću količinu droge vrijednu milijune u Cape Town. Kako bi izbjegli policiju, kreću se sporednim cestama. Ali njihov plan se izjalovi kada ih ipak zaustavi lokalni cestovni policajac. Cijela situacija eskalira i završi ubojstvom policajca. Upravo u tom trenutku naiđe Emma, te se samim time nađe na meti Bosmana i njegove ekipe. Ali ispostavit će se da Emma i nije tako bespomoćna kako se čini na prvu ruku.
U glavnim ulogama su Leandie du Randt, Neels Van Jaarsveld, Tertius Meintjes , Tim Theron, Bouwer Bosch, Edwin van der Walt i Luan Jacobs. Južnoafrička premijera filma Jagveld će se održati u ožujku 2017.

jagveld-poster jagveld-poster2 jagveld-poster3 jagveld-poster4 jagveld-poster5 jagveld-poster6 jagveld-poster7

Official site

Official Facebook Page

Emma’s a beautiful, kindhearted nursery school teacher who abhors violence. It’s the end of term and she’s on her way to visit her father on his farm in the Karoo. Bosman is a violent man, a hardened criminal and drug dealer. Bosman and his group of thugs have a mission to transport a load of drugs, worth millions, to Cape Town. They make sure to take all the back roads in order to avoid the police, but their plan backfires when a traffic officer orders them off the road for a vehicle inspection. It is then, in this vast open space of the Karoo, that Emma and this group of criminals’ paths cross. She sees too much and they need to get rid of her, fast. The hunt begins but who is hunting whom?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.