Akcija

Mayor Grom aka Major Grom (2016)

U današnje vrijeme je postalo popularno ekranizirati stripove. A to se također pokazalo i kao iznimno unosan biznis za filmske studije, barem kada je u pitanju Marvel. A taj trend se već odavno proširio i van Sjedinjenih Američkih Država, pa tako gotovo da i ne postoji zemlja koja nema neki film u svojoj kinematografiji snimljen prema nekom stripu. Samim time ni Rusija nije iznimka. Rusija je već imala comic book filmova do sada (Black Lightning npr.), ali na putu je još jedan. Riječ je akcijskoj krimi triler komediji Mayor Grom redatelja i ko-scenarista Vladimir Besedin, nastaloj prema istoimenom Ruskom stripu.
Ali nemojte očekivati superheroje sa nadljudskim moćima! Ne, Mayor Grom nam donosi priču o Majoru Igoru Gromu, vještom detektivu iz Rusije koji je obdaren izuzetnom inteligencijom. Upravo on će se naći na tragu opasnom serijskom ubojici koji se maskira u doktora za kugu iz Srednjeg Vijeka.
U glavnim ulogama su Aleksandr GorbatovIvan FominovDanila YakushevAnton Kuznetsov, te Oysel More Despaygne, kao i mnogi, nogi drugi. Ruska premijera filma Mayor Grom će se održati 19. veljače 2017. na web stranici Life.ru.

kinopoisk.ru

IMDB

Major Igor Grom, a skilled detective from Russia, endowed with extraordinary intelligence, tries to hunt down a serial killer disguised as the Middle Ages plague doctor.

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.