Drama

The Chamber (2016)

Biti zatvoren u malom i uskom prostoru je samo po sebi dovoljno zastrašujuće i klaustrofobično. Ali ako ste pri tome još negdje duboko ispod zemlje ili vode, onda je taj zastrašujući osjećaj klaustrofobije pojačan na n-tu potenciju! Na sreću, nisam se našao u takvoj  neugodnoj poziciji, i nadam se da niti neću. No likovi Britanskog trilera The Chamber redatelja i scenarista Bena Parkera nisu bili te sreće.
Naime, The Camber nam donosi priču o posadi malene podmornice koja u sklopu tajne misije zaroni ispod površine Žutog Mora, na samoj granici sa Sjevernom Korejom. No, dođe do nesreće te posada ostane zarobljena na dnu mora, primorana da se bori za svoj život.
Glumačka ekipa je malobrojna, a čine ju redom Charlotte SaltJohannes KuhnkeChristian HillborgElliot LeveyJames McArdle, i James Artaius. The Chamber je prošle godine prikazan na Horror Channel FrightFestu i Horrorthon Festival u u Dublinu, a službena britanska premijera je zakazana za 10. ožujka 2017.

the-camber-poster the-camber-poster2

IMDB

Official Facebook Page

A claustrophobic survival thriller set beneath the Yellow Sea off the coast of North Korea where the pilot of a small submersible craft and a three man Special Ops team on a secret recovery mission become trapped underwater in a fight for survival.

1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.