Drama

El guardián invisible (2017)

Misterija, ubojstvo i praznovjerje često idu ruku pod ruku, i kao takvi često su poslužili filmašima kao inspiracija za mračne i misteriozne trilere o serijskim ubojicama koji su gotovo neuhvatljivi. Sjetimo se primjerice naslova kao što su Se7enIdentity, The Silence of the LambsFallen, 8MMMemories of Murder, kao i mnogih drugih o kojima ćemo nekom drugom prilikom. Toj skupini bi se uskoro mogao pridružiti i misteriozni krimi triler El guardián invisible redatelja Fernandoa Gonzáleza Molina nastao u ko-produkciji Španjolske i Njemačke.
El guardián invisible je ekranizacija (istoimenoga) romana autorice Dolores Redondo, a donosi nam priču o Inspektorici Amaiai Salazar koju istraga odvede natrag u Elizondo, kišovito selo u srcu Navarre gdje je rođena, i u koje se nevoljko vraća. Rastrgana između racionalnog, proceduralnog dijela svog posla i lokalnih mitova i praznovjerja, Amaia će se morati suočiti sa demonima svoje prošlosti kako bi se suočila sa stvarnošću i uhvatila serijskog ubojicu koji sije strah.
U glavnim ulogama su Marta EturaJavier BotetColin McFarlaneMiquel FernándezFrancesc OrellaManolo SoloElvira MínguezPedro Casablanc, te još mnogi drugi. Španjolska premijera ovoga filma će se održati 03. ožujka 2017.

el-guardian-invisible-poster el-guardian-invisible-poster2 el-guardian-invisible-poster3 el-guardian-invisible-poster4

IMDB

Inspector Amaia Salazar heads an investigation which will take her back to Elizondo, the rainy village in the heart of Navarre where she was born, and to which she had hoped never to return. Torn between the rational, procedural part of her job and local myths and superstitions, Amaia has to fight off the demons of her past in order to confront the reality of a serial killer at loose.

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.