Drama

Bokeh (2017)

Gotovo svakodnevno smo u društvu drugih ljudi. Bilo obitelji, kolega s posla, ili neznanaca u javnom prijevozu. No ponekad poželimo biti sami, daleko od svih, samo mi i naše misli. I koliko god da je samoća dobra, ona ima svojih granica, i ne vjerujem da bi itko htio ostati sam na neko duže vrijeme. A baš u takvoj situaciji će se naći junaci nezavisne SF drame Bokeh nastale u ko-produkciji Islanda i SAD-a, iza koje stoji redateljsko-scenaristički dvojac koji čine Geoffrey Orthwein Andrew Sullivan.
Bokeh donosi priču o mladom ljubavnom paru, Jenai i Rileyu, koji se upute na romantično putovanje na Island. No jednoga jutra se bude i ubrzo shvate da su svi ljudi na svijetu naprosto nestali! U svojim naporima da prežive i da se pomire sa misterioznim događajem, biti će primorani da ponovno razmotre sve ono što znaju o sebi i svijetu.
Film je u cijelosti snimljen na lokacijama na Islandu, a u glavnim ulogama su Matt O’Leary i sve popularnija Maika Monroe koja je pozornost stekla zadnjih godina naslovima kao što su The Guest i It Follows. Osim njih tu su još Arnar JónssonGunnar Helgason, te Berglind Rós Sigurðardóttir. Američka premijera filma Bokeh će se održati 24. ožujka 2017.

bokeh-poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

On a romantic getaway to Iceland, a young American couple wake up one morning to discover every person on earth has disappeared. Their struggle to survive and to reconcile the mysterious event lead them to reconsider everything they know about themselves and the world.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.