Akcija

Lôi Báo (2017)

Surfajući internetom često se može naletjeti na kratke klipove i filmiće u kojima pojedinci izvode nevjerojatno opasne ludorije! Penju se po zgrada, okidaju slefije na najopasnijim i najluđim mjestima, ili trče i skaču sa zgrade na zgradu kako bi svima prezentirali svoje parkour vještine. I dok se jedni parkourom služe kako bi se pravili važni, junak Vijetnamskog akcijskog trilera Lôi Báo redatelja Victora Vua će se poslužiti parkourom u borbi protiv kriminala.
Na žalost to je ujedno jedino što sam uspio saznati o filmu što se radnje tiče. Naime, Google Translator baš i nije bio od neke koristi kod prevođenja vijetnamskoga na engleski jezik.
Pored toga, uspio sam još saznati i to da će u filmu igrati Cuong Seven Nha Phuong, te da se za sve koreografiju svih kaskaderskih i akcijskih scena u filmu pobrinuo Vincent Wang, čovjek sa bogatim Hollywoodskim iskustvom koji je radio na poznatim naslovima kao što su Batman BeginsThe Bourne UltimatumSherlock HolmesCaptain America: The First Avenger, te još mnogi drugi. Vijetnamska premijera filma Lôi Báo će se održati 29. rujna 2017.

loi-bao-poster

 

 

Official Facebook Page

A hero is fighting crime using his parkour abilities.

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.