Drama

Black Butterfly (2017)

Pojedine pisce ponekad zadesi takozvana kreativna blokada, pa nisu danima, mjesecima, a ponekad i godinama u stanju napisati nešto novo. Svatko se time nosi na svoj, drugačiji način, te pojedini pisci uspiju prevladati tu blokadu i vratiti se pisanju veoma brzo, dok drugima treba vremena i vremena. A ponekad im treba i nekakav poticaj. A upravo će poticaj, i to neželjeni, dobiti glavni junak nezavisnog trilera Black Butterfly redatelja Briana Goodmana.
Black Butterfly je remake francuskog TV filma Papillon noir iz 2008. godine, a donosi na priču o Paulu, piscu i scenaristu koji pokušava napisati svoj povratnički scenarij, ali stvari baš i ne idu po planu jer Paul naprosto nema inspiracije za pisanje. Jednoga dana, na putu u svoju osamljenu vikendicu u brdima, Paul pokupi autostopera Jacka, te mu predloži da prespava kod njega jednu noć. No, Jack ubrzo zarobi Paula u njegovoj vlastitoj kući, i odluči ga natjerati da napiše i dovrši svoj scenarij.
U glavnim ulogama su Antonio Banderas i Jonathan Rhys Meyers, a društvo im još prave Piper PeraboAbel FerraraVincent RiottaNicholas AaronNathalie Rapti Gomez, te još neki. Black Butterfly kreće u limitiranu kino i VOD distribuciju 26. svibnja 2017.

 

IMDB

Paul, a down-on-his-luck screenwriter picks up a drifter and offers him a place to stay. However, when the deranged stranger takes Paul hostage and forces him to write, their unhinged relationship brings buried secrets to light.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.