Akcija

The Brink (2017)

Zlato je oduvijek bilo na cijeni, a posjednih desetak godina, od kako je svijet zadesila kriza, vrijednost zlata je još više porasla. Nije ni čudo da su svojevremeno na svakom uglu počele nicati poslovnice za otkup zlata! Stoga, dokopati se poveće količine zlata bi bilo i više nego poželjno! Junacima Hongkongoškog akcijskog trilera The Brink redatelja Jonathana Lia, gotovo svakodnevno kroz ruke prođe na desetke kilograma zlata, ali to dolazi uz određenu cijenu.
Naime, The Brink nam donosi priču o policijskom inspektoru Tungu koji svim silama pokušava pronaći i uhvatiti skupinu ribara koji krijumčare zlato.
U glavnim ulogama su Max ZhangShawn YueGordon LamJanice ManYue Wu, Yasuaki Kurata, te još mnogi, mnogi drugi. Za koreografiju akcijskih i borilačkih sekvenci će se pobrinuti Chung Chi Li koji ej do sada radio na mnoštvo poznatih filmova (Rush HourVengeanceLet the Bullets FlySPL 2: A Time for Consequences itd.). The Brink bi premijeru trebao imati u drugoj polovici 2017., ali točan datum za sada još nije poznat.

 


Official Facebook Page

The film follows a police inspector Tung as he attempts to track down a ring of gold-smuggling fisherman. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.