Akcija

Extraordinary Mission (2017)

Kao što to već i ptice na granama znaju, trgovina drogom je unosan biznis! Opasan, ilegalan, ali unosan. Kao i svaki unosan biznis, valja ga nekako zaštiti od mogućih “opasnosti”. A s obzirom d a je riječ o ilegalnom biznisu, ne može ga se zaštiti pravno, već samo uz mnoštvo naoružanih ljudi koji su spremni ubiti svakoga tko postane prijetnja. Kako da se onda policija bori protiv takve opasne (narko) organizacije? Pa nabolje iznutra, tako što se hrabri pojedinci iz redova policije potajno ubace u redove narko mafije. Upravo to će učiniti i glavni junak Kineskog akcijskog trilera Extraordinary Mission iza kojega stoji redateljski dvojac Alan Mak i Anthony Pun.
Extraordinary Mission je film o policajcu Lin Kai kojega nadređeni pošalju na opasni tajni zadatak sa ciljem da se ubaci u redove narko kartela poznatog pod imenom “Twin Egales” kojega predvodi opasni narko boss Eagle, a koji je povezan sa jednim slučajem kojega je Lin istraživao prije 10-ak godina.
Anthonyu Punu je ovo redateljski debi, no Alan Mak se proslavio prije 15 godina sa filmom Infernal Affairs koje ubrzo dobio i dva nastavka (također u njegovoj režiji), a kasnije i američki remake, The Departed, u režiji Martina Scorsesea. U Glavnim ulogama su redom Yihong DuanXuan HuangYueting LangJiadong Xing, te Feng Zu. Kineska premijera filma Extraordinary Mission će se održati 31. ožujka 2017.

IMDB

The film revolves an undercover police officer who attempts to take down a drug trafficking syndicate from the inside. Police office Lin Kai is assigned to be an undercover in a drug cartel. As he gradually penetrates into the “Twin Egales” drug cartel, he discovers that the big boss, Eagle, is connected to a crime case investigated by Li ten years ago.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.