Azija

Night Bus (2017)

Iako je avion brža opcija kada je putovanje u pitanju, ljudi često izabiru autobus, jer je jeftiniji. Neki vole putovati po danu, kako bi mogli uživati u krajobrazima koji prolaze pored njih, dok drugi pak radije izabiru noćne linije, jer tada mogu u miru prespavati putovanje i stići na svoju destinaciju svježi i odmorni. No, za likove Indonezijske triler drame Night Bus redatelja Emil Heradi, putovanje noćnim autobusom će se pokazati kao iznimno neugodno, pa čak i opasno iskustvo.
Night Bus nam donosi priču o skupini neznanaca koji podijele zajednički autobus na putu u Sampoar, maleni gradić bogat prirodnim resursima. Gradić i okolica su strogo čuvani od strane državne vojske koja se bori protiv pobunjeničke milicije, koji žele slobodu nad domovinom. Sve to će zakomplicirati putovanje putnicima noćnog autobusa.
U glavnim ulogama su Alex AbbadEdward AkbarAgus Nur AmalAbdurrahman ArifTorro MargensHana PrinantinaLukman SardiYayu A.W. Unru, te Teuku Rifnu Wikana. Indonezijska premijera filma Night Bus je zakazana za 06. travnja 2017.

IMDB

Official site

Official Facebook Page

A group of civilians share a bus ride to Sampar, a town full of natural resources. It is heavily guarded by the state army who is fighting against the rebel militias, who want freedom over their homeland.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.