Akcija

Bordo Bereliler Suriye (2017)

Rat protiv terorizma traje već godinama i ne jenjava, već se naprotiv nastavlja se bez kraja na vidiku. Pojedinci kažu da je to najteži rat ikada, jer je to rat koji je teško, pa gotovo nemoguće dobiti, jer kad se “odsjeće jedna glava, naraste ih još sedam”. Drugi će pak reći kako je taj rat ujedno i glavni krivac za postojanje terorizma, jer terorizma nije (ni) bilo prije nego to je počeo takozvani “rat protiv terorizma”. Bilo kako bilo, to su teme za neku drugu priliku, i neku drugu stranicu, a mi ćemo se okrenuti filmu. Naime, tom temom se odlučio pozabaviti i Turski redatelj Erhan Baytimur  u  svom najnovijem projektu, Turskom akcijskom trileru Bordo Bereliler Suriye.
Bordo Bereliler Suriye nam tako donosi priču o Kapetanu Mehmetu i njegovom elitnom timu Crvenih Beretki koji imaju zadatak da zaustave Abua Salima, vođu lokalne terorističke organizacije u Siriji koja ugrožava sigurnost Turske granice. Međutim, biti će vrlo teško eliminirati Abua Salima, jer će Mehmet i njegov tim saznati da je njegova organizacija je povezana s vrlo opasnom terorističkom organizacijom pod nazivom FETO.
U glavnim ulogama su Cenk ErtanSedat MertArda EsenSchylar DiamondFeyza ÇipaHalil Ibrahim KalayciogluTayfun Sav, te još mnogi, mnogi drugi. Turska premijera filma Bordo Bereliler Suriye je zakazana za 07. travnja 2017.

Official site

Official Facebook Page

The story of Captain Mehmet and his elite team of Red Berets, who are on the mission to stop Abu Salim, the Desert Imam, who is the head  of a local terrorist organization in Syria that threatens the safety of Turkish border. However, it will be very difficult to eliminate Abu Salim, because his organization is related with very dangerous terrorist organization called FETO.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.