Drama

Shot Caller (2017)

Zatvor je vjerojatno jedno od (mnogobrojnih) mjesta u kojem nitko od nas ne bi htio završiti. Pa ipak, zbog loših životnih odluka, zbog nepromišljenih poteza, ili naprosto zbog loših i neoprostivih dijela, mnogi završe u zatvoru. Neki na kraće, a neki na duže vrijeme, a neki nikada više niti ne izađu. A u zatvoru zbog nesretnog slučaja završi i glavni junak nezavisne krimi triler drame Shot Caller redatelja i scenarista Rica Romana Waugha.
Shot Caller nam donosi priču o čovjeku koji završi u zatvoru nakon što izazove prometnu nesreću. U zatvoru njegov život se ubrzo prreokrene naglavačke, te on postane član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande ga prisili da sa opasnom protivničkom bandom organizira i izvede opasan posao na ulicama južne Kalifornije.
Inače, ovo nije prvi puta da se redatelj/scenarist Waugh bavi ovom temom, pa je tako prije gotovo 10 godina izbacio hvaljeni zatvorski film Felon, a par godina nakon toga, 2013., snimio je i triler dramu Snitch. U glavnim ulogama su Nikolaj Coster-WaldauJon BernthalLake BellJessy SchramJeffrey DonovanEmory CohenBenjamin BrattHolt McCallany, te još mnogi drugi. Nije poznato kada bi film trebao izaći u Americi ili velikoj britaniji, ali zna se da će se Nizozemska premijera održati 24. kolovoza 2017.

 

IMDB

A newly released prison gangster is forced by the leaders of his gang to orchestrate a major crime with a brutal rival gang on the streets of Southern California.

 

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.