Akcija

Blood Drive (2017) – TV Serija

Grindhouse filmovi, odnosno eksploatacijski filmovi, bili su iznimno popularni tamo davnih 60-ih i 70-ih godina prošlog (20-og) stoljeća, da bi do kraja 80-ih, gotovo u potpunosti iščezli. I vjerojatno bi ostali u ropotarnici povijesti da nije bilo Roberta Rodrigueza i Quentina Tarantinoa, i njihovog zajedničkom (homage) projekta Grindhouse koji se sastojao od dva naslova; Tarantinovog Death Proofa i Rodriguezovog Planeta Terror. Iako je cijeli projekt financijski bio neuspješan,, kritika i publika su uglavnom imali samo riječi hvale za oba filma, a iz svega toga je proizašlo još nekoliko projekata, kao npr. Hobo with a ShotgunMacheteMachete Kills, Bitch SlapZombie StrippersManborgDrive Angry, te Black Dynamite. A da grindhouse još uvijek živi dokazuje i najnovija grindhouse TV serija Blood Drive autora Jamesa Rolanda koja djeluje kao svevrsni spoj Mad Max filmova, (spomenutog) Planeta Terora, i još koječega drugoga.
Blood Drive je TV serija od 13 epizoda, a radnjom je smještena u distopijsku budućnost gdje bivši policajac mora sudjelovati u opasnoj utrci do smrti, u kojoj svi trkači voze automobile koji idu isključivo na krv.
Osim automobila koji voze na krv umjesto na naftu ili benzin, u seriji ćemo još imati prilike vidjeti raznorazne freakove, ubojice, čudovišta, kanibale, članove morbidnih kultova, nifomanke, ubojite amazonke, te još mnoge druge morbidne likove. Režiju svih 13 epizoda redom potpisuju David StraitonMeera MenonLin OedingRoel ReinéJames Roday, te Gregg Simon. A u glavnim ulogama su Alan RitchsonChristina OchoaThomas DominiqueMarama CorlettColin CunninghamDarren KentAndrew Morgado, te Sean Cameron Michael, kao i još mnogi drugi. Prva epizoda ove, po svemu sudeći brutalne serije, će svoju premijeru imati 14. lipnja 2017. na Syfy kanalu.

 

IMDB

Official Facebook Page

Set in a near-dystopian future, the series features a former cop, who is forced to take part in a death race in which cars run on human blood as fuel.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.