Akcija

Security (2017)

Jeste li znali da Antonio Banderas ima preko 100-injak naslova u svojoj filmografiji? Ja iskreno nisam imao pojma, nekako sam stekao dojam da ih ima mnogo manje. No činjenica je da je čovjek snimao gotovo 30-ak naslova prije nego što se 90-ih proslavio filmovima The Mambo Kings i Desperado. Od tada do danas Banderas se isprofilirao u glumca koji voli šarati žanrovima, pa smo ga tako podjednako mogli gledati u dramama, komedijama, trilerima, povijesnim filmovima, te akcijskim filmovima. A to se nije promijenilo ni do dana-današnjega. Banderas tako za ovu godinu ima spremno čak 6 naslova, od kojih je jedna i nezavisni akcijski triler Security redatelja Alaina Desrochersa.
Security donosi priču o bivšem ratnom veteranu koji baš i nema pretjerano sreće u životu, te očajno traži bilo kakav posao. I uspijeva ga pronaći, kao zaštitar u trgovačkom centru koji se nalazi u zabačenom dijelu grada. Ali već prve noći na novom radnom mjestu, nevolja će “pokucati na njegova vrata”. Naime, pomoć zatraži uznemirena i očajna djevojčica koja tvrdi da je ju ganja skupina psihopatskih ubojica koji ju žele ukloniti kako ne bi svjedočila na vrlo važnom suđenju. Ubrzo se ispostavi da je njezina priča istinita.
Security je snimljen sa budžetom od 15 milijuna $, a Martial Arts Illustrated opisuje ovaj film kao “Die Hard u trgovačkom centru”. Osim Banderasa, u filmu još igraju Ben KingsleyLiam McIntyreChad LindbergGabriella WrightMark Rhino Smith, te Cung Le.  japanska premijera ovog filma se već održala 04. ožujka 2017., dok se nizozemska tek treba održati 22. lipnja. Ubrzo nakon toga, 03. srpnja, Security izlazi na DVD-u i Blu ray-u u Velikoj Britaniji.

IMDB

An ex-special services veteran, down on his luck and desperate for work, takes a job as a security guard at a run-down mall in a rough area of town. On his first night on the job he opens the doors up to a distraught and desperate young girl who has escaped and fled from a hijacking of the Police motorcade that was transporting her to testify as a trial witness in a big case. Hot on her heels is psychopathic hijacker, alongside his resourceful henchmen, who will stop at nothing to extract and eliminate their witness.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.