Akcija

The Merciless (2017)

Znamo da među pojedinim kriminalcima i lopovima postoje određeni “kodovi časti”, no generalno, svijet kriminalnog podzemlja je nemilosrdan i brutalan, svijet u kojem jači “jede” slabijeg, svijet u kojem nema pravila i u kojem svatko želi dio kolača samo za sebe. Imati povjerenja u nekoga u takvom svijetu je veliki rizik, jer kad-tad taj netko bi Vam mogao zabiti nož u leđa, i to doslovno! A nepovjerenje će na svojoj koži osjetiti i junaci Korejskog akcijskog krimi trilera The Merciless redatelja Sung-hyun Byuna.
The Merciless je priča o Jae-Hou, kriminlacu koji služi zatvorsku kaznu, ali koji želi postati glava kriminalne organizacije, te se stoga udruži sa Hyun-suom, ambicioznim “novakom. Nakon što po izlasku iz zatvora njih dvojica pokušaju preuzeti organizaciju, njihovi skriveni motivi počinju izlaziti na površinu.
U glavnim ulogama su Kyoung-gu SulSi-wan YimHee-won KimKyeong-yeong LeeYoon Ji-Yoo, te još mnogi, mnogi drugi. Korejska premijera filma The Merciless se održala 17. svibnja 2017, a bio je također prikazan i na Cannes Film Festivalu.

IMDB

Jae-ho, who aims to become the number one in a crime organization, builds up trust with Hyun-su, an ambitious newbie in prison. When they try to take over the organization after their release their ulterior motives start to emerge.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.