Akcija

Triple Threat (2019)

Kada je Sylvester Stallone tamo sredinom 2009. najavio da će snimati The Expendables, akcijski spektakl u kojem namjerava okupiti neke od najvećih i najpoznatijih akcijskih zvijezda 80-ih ali i današnjice, uključujući i Brucea Willisa i Arnolda Schwarzeneggera (makar u jednoj kratkoj sceni), te Jet Li-aDolpha Lundgrena, Garya Danielsa i Jasona Stathama, fanovi akcijskog žanra, te lika i dijela prethodno spomenutih, nisu naprosto mogli doći k sebi od oduševljenja!
Dosta slično oduševljenje su doživjeli i ljubitelji borilačkih filmova kada je prije nekih pola godine najavljeno kako će se najbolje borilačke zvijezde današnjice, sa istoka i zapada, zajedno naći u istom filmu, akcijskom borilačkom spektaklu Triple Threat kojega je režirao Jesse V. Johnson. A spomenute borilačke zvijezde su redom Tony JaaIko UwaisTiger Hu ChenScott AdkinsMichael Jai White, te bivši UFC borac Michael Bisping. Rekao bih, jedino još Donnie Yen fali da stavi točku na i.
Radnja je veoma jednostavna, te se vrti oko kćerke velikog milijardera čiju glavu ucijeni veliki kriminalni sindikat koji ona namjerava zaustaviti. Skupina plaćenika će se suprotstaviti timu opasnih plaćenih ubojica kako bi spasili njezin život.
Triple Threat je snimljen u ko-produkciji SAD-a, Kine i Tajlanda, a osim (gore) spomenute ekipe, u filmu još igraju JeeJa YaninCelina JadeSelina Lo, te Michael WongTriple Threat će se pojaviti u američkim kinima 19. ožujka 2019. i to samo na jedan dan, a zatim će se par dana kasnije, 22. ožujka, pojaviti na VOD platformama, a kasnije i na DVD-u te Blu Ray-u.

 

IMDB

A hit contract is taken out on a billionaires daughter intent on bringing down a major crime syndicate. A down and out team of mercenaries must take on a group of professional assassins and stop them before they kill their target.

4 replies »

    • Ooo ja isto! Gledao sam SAVAGE DOGA od istog redatelja, također sa Adkinsom u glavnoj ulozi, i ako je suditi po tom, očekuje nas izvrsna akcija! Čovjek zbilja zna kako sa malo para napraviti nešto spektakularno…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.