Horror

In un Giorno la Fine aka The End? (2017)

Klaustrofobija, iliti strah od skučenog i(li) zatvorenog prostora je zajebana stvar koja kod onih koji na žalost boluju od tog, nazovimo ga poremećaja, izaziva napadaj panike ukoliko se ta osoba nađe u takvom skućenom prostoru.  Jedan od najvećih strahova kod takvih osoba je zasigurno strah od toga da zaglave u dizalu. Ali opet, takva situacija je neugodna za gotovo svakoga, bio on klaustrofobičan ili ne. A upravo će u dizalu zapeti glavni junak nezavisnog talijanskog horor trilera In un Giorno la Fine aka The End? redatelja i ko-scenarista Danielea Misischia. Iako to neće biti njegov najveći problem!
Claudio Verona je mlad i ciničan “poslovnjak” koji jednoga dana zaglavi u dizalu, taman uoči važnog sastanka sa velikim klijentom. Ali kao da to nije ono najgore, ta dosadna zapreka će se uskoro pretvoriti u pravu noćnu moru, jer smrtonosni virus se počeo širiti gradom i pretvarati ljude u krvožedne zombije.
U glavnoj ulozi je Alessandro Roja, a ostatak glumačke ekipe čine Claudio CamilliEuridice AxénBenedetta CimattiBianca FriscelliRoberto Scotto Pagliara, te Carolina Crescentini. The End? će premijeru imati 27. kolovoza 2017. na Horror Channel FrightFestu u Velikoj Britaniji.

 

IMDB

Claudio Verona is a young and cynical businessman; one day he gets locked in his work elevator before an important meeting with a client. This annoying obstacle soon turns into a nightmare, as a deadly virus outside has begun to infect and transform people into flesh-eating zombies.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.