Crno-bijeli film

Veronica (2017)

Svi mi imamo nekih svojih problema koji nas tište, sputavaju i (svakodnevno) opterećuju. Nekad su ti problemi jednostavni i lako ih je riješiti, a ponekad su komplicirani i zahtjevni, te je u njihovu rješavanju potrebna pomoć drugih. A pomoć u takvim slučajevima obično pružaju psihijatri i(li) psiholozi (ili je to jedno te isto, pojma nemam). No junakinji Meksičke misteriozne triler drame Veronica redateljskog dvojica Carlosa Algara i Alejandroa Martineza-Beltrana psihijatar/psiholog možda i neće biti od prevelike pomoći.
Veronica nam donosi priču o psihologici srednjih godina koja je prestala sa praksom prije nekoliko godina, ali ipak odluči preuzeti slučaj Veronike, mlade žene čije liječenje je prekinuto nakon misterioznog nestanka starog profesora koji je bio mentor psihologici. Kao uvjet, psihologica zatraži od Veronice da ostane s njom u njezinoj kući za vrijeme trajanja liječenja. Ali ubrzo će obje otkriti što se krije iza njihovih najdubljih tajni.
Film je snimljen sa budžetom od svega 650 tisuća $ u crno-bijeloj tehnici, te je do sada bio prikazan ne nekoliko filmskih festivala (Guadalajara International Film Festival, Fantaspoa – International Fantastic Film Festival of Porto Alegre, itd.), gdje je do sada  zaradio i nekoliko nominacija za raznorazne nagrade. Službena Meksička premijera je zakazana za 25. kolovoza 2017.

IMDB

A middle aged recluse psychologist who has stopped practicing years ago decides to take the case of Veronica, a young woman who’s treatment was mysteriously interrupted by the Psychologists old professor, whom has disappeared. As a condition, the Psychologist requires Veronica to stay with her in her country house for the duration of the treatment. Here, they will both discover what lies behind their deepest secrets.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.