Akcija

Beyond Skyline (2017)

Postoji neko “nepisano pravilo” da ukoliko se neki film premetne u veliki hit, isti u određenom razdoblju dobije i nastavak. E sad, to “pravilo” često ima dvostruka mjerila, pa se hitom smatra samo onaj film koji masno zaradi na kino blagajnama, bez obzira na moguće katastrofalne kritike. Dok s druge strane, ako kritika (i publika) nahvali film, a isti propadne na box officeu, teško da će doći do nastavka.
Akcijski SF triler Skyline iz 2010. pripada ovoj prvoj skupini, te je unatoč katastrofalnim kritikama, ali zahvaljujući solidnoj zaradi (na uloženih 10 milijuna $ film je u cijelom svijetu zaradio oko 67 milijun$) osigurao nastavak koji izlazi ove godine, akcijski SF Beyond Skyline kojega je napisao i režirao Liam O’Donnell, inače jedan od scenarista i producenata originalnoga filma.
Film je snimljen u ko-produkciji Singapura, Indonezije, SAD-a, Kanade i Velike Britanije, a radnja ovog nastavka koja se odvija u isto vrijeme kada i radnja prvog filma, prati opakog detektiva koji krene u nemilosrdnu potragu za svojim sinom nakon što ga otmu izvanzemaljci.
Budžet ovog nastavka je nešto veći nego što je to bio slučaj kod prvog filma, te iznosi 20 milijuna $, a s obzirom da radnja prati nove likove, nitko od originalne glumačke ekipe se ne pojavljuje u ovom nastavku. Ali zato su tu Frank GrilloIko UwaisBojana NovakovicCallan MulveyValentine PayenBetty GabrielYayan Ruhian, te još mnogi drugi. Indonezijska premijera filma Beyond Skyline je zakazana za 01. studeni 2017., dok će ostatak svijeta film vjerojatno moći pogledati u prvoj polovici 2018.

 

IMDB

A tough-as-nails detective embarks on a relentless pursuit to free his son from a nightmarish alien warship.

4 replies »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.