Australija

The School (2017)

Znate onu dobru staru izreku koja kaže (da je) “od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba”!? I zaista, kada čovjek malo zastane i sagleda što ga sve čeka jednom kada zakorači u životnu svakodnevnicu; posao, rokovi, živčani šef, računi, ovo-ono, dođemo do zaključka da je takozvano “đačko doba” uistinu najbolje životno razdoblje. Sa tom tvrdnjom se doduše ne bi složila glavna junakinja Australskog fantasy horora The School redatelja i scenarista Storma Ashwooda.
Naime, The School donosi priču o mladoj doktorici koja se tražeći svoje nestalo dijete probudi u naizgled napuštenoj školi. Tu ona mora preživjeti nadnaravni teror i suočiti se s vlastitim demonom ako želi pronaći istinu o tome gdje je njezin sin.
U glavnim ulogama su Megan DruryNicholas HopeWill McDonaldTexas WatterstonMilly AlcockChristian WillisJack Ruwald, te još neki. Na žalost, još nije poznato kada će ovaj film biti premijerno prikazana i gdje, ali za pretpostaviti je da će to biti tijekom 2018.

IMDB

Official Facebook Page

When a doctor looking for her missing child awakens to find herself in an abandoned school, she must survive the supernatural terror and face her own demons if she is to find the truth about where her son is.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.