Argentina

No dormirás aka You Shall Not Sleep (2017)

San, odnosno spavanje je jedna od najvažnijih ljudskih potreba koja je važna za fizičko, mentalno i duševno zdravlje. Ako spavamo premalo, ako spavamo loše, ili generalno imamo problema sa nesanicom, to ostavlja posljedice na naš organizam. Umorni smo, usporeni, i generalno, naše motoričke i mentalne sposobnosti su znatno slabije. Ali za junake misterioznog horor trilera No dormirás redatelja Gustavoa Hernándeza, nesanica će rezultirati i puno gorim stvarima!
No dormirás je snimljen u ko-produkciji Španjolske, Urugvaja i Argentine, a donosi priču o mladoj glumici Bianci koja se pridruži kazališnoj skupini, koja pripremajući se za narednu predstavu odluči izvesti eksperiment sa nesanicom u napuštenoj psihijatrijskoj bolnici. Kako eksperiment napreduje a oni sve duže i duže bez sna, njihova percepcija stvarnosti se u potpunosti izmjeni, te se izlože tajnama bolnice i nepoznatoj energije koja tamo boravi, a koja ih sve više i više vuče prema tragičnom ishodu.
U glavnim ulogama su Belén RuedaEva De DominiciNatalia de MolinaGermán PalaciosEugenia Tobal, i Juan Manuel Guilera. Premijera filma će se održati u Argentini  04. siječnja 2018.

IMDB

In an abandoned psychiatric hospital, a theatrical company experiments with insomnia while preparing for their next stage play. As the days without sleep go by, they cross new thresholds of perception, that expose them to the secrets of the place and the energies that inhabit it. When Bianca, a young actress, joins the cast, competing for the lead role, she must survive, not only the intensity of the work and her cast mates, but the unknown force that’s pulling them towards a tragic outcome.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.