Akcija

1% (2017)

Naslov knjige, filma ili pjesme je (gotovo) uvijek od velike važnosti. Iz naslova se puno toga može saznati o određenom proizvodu, te naslov može privući, ali i odbiti publiku, čitatelje ili pak gledatelje. Naslov ponekad i prodaje proizvod, kao primjerice Lord of the Rings. Također, u današnje vrijeme interneta, naslov je od velike važnosti za Google ptertaživanja. Jer ukoliko je naslov generičan, “utopit” će se među desecima i dececima drugih rezultata pretraživanja. A ukoliko je sepcifičan i unikatan, iskočit će na sam vrh stranice! Teško je reči koliko će naslov pomoći ili odmoći u slučaju Australske bajkerske krimi triler drame 1% redatelja Stephena McCalluma, jer koliko god da je specifičan i unikatan, toliko je i generičan, i teško je iz njega razaznati o čemu se tu točno radi.
Ovako na prvu ruku, čovjek bi pomislio da je riječ o filmu koji se bavi financijama! No zapravo je riječ o filmu koji je smiješten u underground svijet odmentute bajkerske bande. Priča prati nekolicinu koja se nalazi pri samom vrhu vodstva bande, točnije jednog od njih koji je izdao vođu bande kako bi spasio život svoga brata.
U glavnim ulogama su Abbey LeeMatt NableRyan CorrSimone KessellAaron PedersenEddie BarooSam ParsonsonJosh McConvilleAaron Fa’aoso, te Jacqui Williams, kao i mnogi drugi. Premijera filma 1% će se održati 08. rujna 2017. na Toronto International Film Festivalu. Nakon toga će film tijekom listopada biti prikazan na London Film Festivalu i Adelaide Film Festivalu, dok u redovnu distribuciju najvjerojatnije kreće u prvoj polovici 2018.

 

IMDB

1% is set within the primal underworld of outlaw motorcycle club gangs. It follows the heir to the throne of a motorcycle club who has to betray his president to save his brother’s life.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.