Akcija

Wheelman (2017)

Kada kino blagajnama ne vladaju super-heroji, onda ih razaraju Brzi i Žestoki, i to već 8 puta za redom! Iz nekog razloga, publika naprosto obožava gledati jurnjave autima i opasne stuntove koji uključuju skupocjena vozila. A tome u prilog svakako ide i Baby Driver koji je ove godine podjednako raspametio publiku i kritiku. Hoće li isto učiniti i nadolazeći akcijski triler Wheelman redatelja i scenarista Jeremya Rusha, ostaje nam tek vidjeti. No ako je suditi po prvim komentarima sa Fantastic Festa, lako je moguće da publika i kritika opet padnu na koljena od oduševljenja!
Wheelman, nastao u produkciji TV giganta Netflix, donosi priču o vozaču pljačkaša banaka koji usred pljačke sazna da je prevaren i da ga netko želi ubiti, te krene u utrku s vremenom kako bi spasio svoje nabliže i pokušao saznati tko ga je izdao!
U naslovnoj ulozi se našao Frank Grillo koji se zahvaljujući nastupima u malim ali efektnim B-naslovima kao što su The Purge: Anarchy i The Purge: Anarchy, isprofilirao u punokrvnog akcijskog junaka, a ovom ulogom će taj status još više potvrditi. Osim njega tu su još Caitlin CarmichaelGarret DillahuntWendy MonizJohn CenatiempoSlaineWilliam Xifaras, te još mnogi drugi. Inače, jedan od glavnih producenata Wheelmana je poznati redatelj Joe Carnahan s kojim je Grillo već surađivao a filmu The Grey, a naredne godine će također zajedno snimiti i remake filma The Raid! Kao što sam već spomenuo ranije, Wheelman je premijeru ima sredinom rujna na  Fantastic Festu, a na Netflixu film izlazi 20. listopada 2017.

 

IMDB

A getaway driver for a bank robbery realizes he has been double crossed and races to find out who betrayed him.

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.