Akcija

RV: Resurrected Victims (2017)

Nepravda i osveta često idu ruku po ruku…barem u filmovima, jer u filmovima pravda uvijek sustigne zločince, na ovaj ili onaj način. U stvarnosti su stvari malo drugačije, pa zločinci često prođu nekažnjeno, ali ih na žalost ne stigne pravda ili osveta. Ne bi li onda bilo cool kada bi se žrtve mogle vratiti u svijet živih, baš poput Vrane, kako bi osvetili svoju smrt, jer na kraju krajeva, često samo žrtve “znaju” tko ih je ubio. Upravo to će se dogoditi u Južnokorejskom nadnaravnom misterioznom krimi trileru RV: Resurrected Victims redatelja Kyung-taek Kwaka.
Radnja filma RV: Resurrected Victims je smiještena u blisku budućnost, gdje posve iznenada i neobjašnjivo žrtve ubojstava počnu vračati u život sa jednim jedinim ciljem – da osvete svoju smrt! Jin-hong je hladnokrvni tužitelj koji je opsjednut sa hvatanjem čovjeka koji je prije 7 godina ubio njegovu majku. Ali kada se njegova majka iznenada pojavi na njegovim vratima, sa namjerom da ga ubije, Jin-hong postane glavni osumnjičenik za njezino ubojstvo.
U glavnim ulogama ovog naoko intrigantnog trilera su Rae-won KimHae-suk KimDong-il SungHye-jin JeonYoung-nam Jang, te Lee Ji-Won. Južnokorejska premijera filma RV: Resurrected Victims se održala 12. listopada 2017., dok će ga američka publika imati prilike pogledati od 20. listopada. Ubrzo nakon toga film će izaći na DVD-u i Blu ray-u .

IMDB

In the near future, murder victims have begun coming back to life with the sole purpose of avenging their deaths. Jin-hong (KIM Rae-won) is a cold-hearted prosecutor who’s obsessed with catching the man that killed his mother- but when she returns home, intent on killing him, he quickly becomes the lead suspect.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.