Akcija

Scorched Earth (2018)

Mnogi iz svijeta MMA su se već okušali u svijetu filma. Neki sa više, a neki sa manje uspjeha. Randya Couturea smo primjerice gledali u Expendables filmovima i još nekim manje poznatim naslovima, no on se nikada nije uspio prometnuti u neku veliku filmsku/akcijsku zvijezdu. A budimo iskreni, nema ni talenta za to. Slično je i sa Rondaom Rousey koja osim malih uloga u The Expendables 3  i Furious Seven  nema baš puno za pokazati, osim da je osrednja glumica. Cung Le je s druge strane imao nešto više sreće, pa se osim glavnih uloga u manjim DTV naslovima ala Dragon Eyes  i A Certain Justice znao pojaviti i u većim i poznatijim (svjetskim) produkcijama poput Pandorum, The Man with the Iron FistsThe Grandmaster, i True Legend. A dobar početak filmske karijere je imala i Gina Carano koja se svijetu predstavila u  relativno hvaljenom akcijskom trileru Haywire redatelja Stevena Soderbergha. Nakon toga smo ju gledali rame uz rame sa Dwayne JohnsonomFurious 6, te se pojavila u jednoj epizodi TV serije Almost Human, i naravno, popularnom Deadpoolu. No, u međuvremenu je Gina postala i dosta traženo ime u svijetu DTV naslova (In the BloodHeist, Extraction, Kickboxer: Vengeance). Na žalost, producenti joj iz nekoga razloga u tim filmovima ne daju uvijek akcijske uloge, već joj umjesto toga daju uloga sa dijalozima, što nema apsolutno nikakvog smisla, i samo trati njezin talent. Tim više jer budimo iskreni, ni ona nije neka vrhunska glumica. Ali po svemu sudeći, u svom najnovijem filmu, niskobudžetnom post-apokaliptičnom akcijskom westernu Scorched Earth redatelja Petera Howitta, Gina će i više nego imati pune ruke posla.
Nakon ekološkog kolapsa zemlja je postala opasno mjesto za život. Zrak je opasan za disanje, voda je toksična, a bilijuni ljudi su umrli. Nekoliko generacija kasnije čovječanstvo se napokon uspjelo sastaviti rudimentarno društvo. Jedna od stanovnica tog društva je i Attica Gage, lovkinja na glave kojoj se pružila prilika života: uhvatiti nemilosrdni odmetnika Elijaha Jacksona. Gage se infiltrira u Jacksonovu bandu, i sve ide prema planu dok ne upozna robinju koja ju podsjeti na njezinu mrtvu sestru. Gage će ubrzo shvatiti da se život svodi na mnogo više od samo opstanka.
Osim Gine u filmu još igraju John HannahStephanie BennettAlisha NewtonRyan RobbinsNathan MitchellPatrick GilmoreLuvia Petersen, te još mnogi drugi. Scorched Earth u americi kreće u limitiranu kino i VOD distribuciju 02. veljače 2018.

IMDB

The planet has suffered an environmental collapse; the air became dangerous to breathe, the water became toxic, and billions of people died. Generations later, mankind has finally re-established a rudimentary society, in an attempt to pick up the pieces that continue to blister in the sun. Attica Gage is a bounty hunter with a chance at the bounty of a lifetime: to bring down the ruthless outlaw, Elijah Jackson. Gage infiltrates Jackson’s gang, and everything is going to plan until she meets a slave girl who reminds her of her dead sister. With her loyalty to only herself now tested, Gage learns that there might be more to life than just survival.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.