Akcija

Corbin Nash (2018)

Vampiri su definitivno dotakli dno dna sa Twilight trilogijom (zapravo, qadrilogijom), no zahvaljujući naslovima kao što su Stake LandThe StakelanderLivide i Thirst, vampiri se polako ali sigurno vraćaju svojim brutalnim i krvavim korijenima. A tom trendu će zasigurno pridonijeti i nezavisni akcijski horor Corbin Nash redatelja i ko-scenarista Bena Jaggera koji je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Velike Britanije.
Corbin Nash donosi priču o odmetnutom Newyoškom policajcu Corbinu Nashu koji se prebaci u Los Angeles kako bi pronašao ubojicu svojih roditelja. No ubrzo i sam umre nasilnom smrću te “uskrsne” kao ultimativni ubojica – vampir.
Ovako na prvu ruku moglo bi se reći da Corbin Nash djeluje kao “bjelačka” polu-verzija Bladea, što ovako samo po sebi zvuči zabavno. U glavnoj ulozi je Dean S. Jagger koji je ujedno i jedan od ko-scenarista filma. Osim njega tu su još Malcolm McDowellRutger HauerBruce DavisonCorey FeldmanRichard WagnerFernanda Romero, te još mnogi drugi. Film bi premijeru trebao imati tijekom 2018., no točan datum još nije poznat.

IMDB

Official Facebook Page

A rogue NYPD cop transfers to Los Angeles in search of his parents killer, where he is murdered only to be reborn the ultimate killer..

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.